23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Möt din end-to-end-leverantör på Scanpack 2022

| Medlemsnyhet | Företag Schur International A/S

På Scanpack möter du Schur, som erbjuder kompletta lösningar inom emballage och förpackning.

Med mer än 176 års erfarenhet, familjeägt för sjätte generationen, mer än 900 anställda över hela världen och global närvaro men med lokal närhet, har Schur byggt upp stor kompetens inom emballage och förpackning. På Scanpack-mässan 2022 kan du möta alla Schurs kompetenser, som sträcker sig från kartongförpackningar, flexibelt emballage, teknologi, automation och etiketter. Med ett brett spektrum av expertis inom emballage- och förpackningslösningar kan Schur leverera en komplett lösning som passar dina behov och önskemål.

Schurs breda kompetens garanterar en stor förståelse för hela förpackningsprocessen, och med mångårig erfarenhet har vi stor kunskap inom emballage, förpackning och logistik. Med en helhetslösning från Schur ser vi till att dina varor kommer fram säkert och effektivt genom hela processen.

När du väljer Schur som leverantör av hela din emballage- och förpackningskedja får du en stabil drift och bara ett ställe att vända dig till om utmaningar eller frågor uppstår. Som heltäckande leverantör har Schur djupgående kunskap om alla processer, vilket säkerställer att din produktion snabbt är på rätt spår igen om utmaningar uppstår.

Almondy har Schur som end-to-end-leverantör

Almondy är ett av Sveriges största bagerier och säljer ett unikt sortiment av frysta kakor. Varje dag bakar Almondy ungefär 80 000 kakor, och det ställer stora krav på både emballage och en effektiv förpackningsprocess. Under många år samarbetade Almondy med en annan emballageleverantör som förvärvades av Schur Pack. Efter det valde Almondy att fortsätta arbeta med Schur, och sedan dess har de även fått Schur Technology som leverantör av förpackningsmaskiner. Glenn Cramér, Managing Director på Almondy, säger:

”Vi har ett mycket bra samarbete med Schur och det är mycket fördelaktigt för oss att ha samma leverantör av emballage och förpackningsmaskiner. Vi har inte två olika leverantörer som inte vill ta ansvar om det finns operativa problem – Schur fungerar som en, holistisk enhet. På Almondy förväntar vi oss mycket av våra partners och Schur uppfyller alltid våra krav med snabb respons och stor flexibilitet. Under inkörningen av den första maskinen hade vi några utmaningar, men de löstes genom en konstruktiv dialog. Vi är mycket nöjda med samarbetet, därför har vi även investerat i en förpackningsmaskin till. Vi rekommenderar starkt Schur som maskin- och emballageleverantör.”

Möt Schur på Scanpack

Om du letar efter en leverantör av kompletta emballage- och maskinlösningar, träffa oss i monter C 01:44 på Scanpack, där alla Schurs kompetenser kommer att representeras. Tillsammans hittar vi den lösning som passar dina behov bäst. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Schur International A/S

J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Danmark
Schur International A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.11