23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Etiketter som stjäl uppmärksamheten

Sticker din produkt ut på hyllorna? Det pågår en kamp om kundernas uppmärksamhet men med en iögonfallande etikett har din produkt goda chanser att fånga kundernas uppmärksamhet.

Schur Labels har den senaste tekniken inom tryck och med sin egen klichéproduktion är kvaliteten hög och leveranstiden kort. En etikett måste locka till sig kundens uppmärksamhet, sticka ut från konkurrenterna och förmedla både ditt varumärkes budskap och all information kunden behöver för att fatta ett köpbeslut. På Schur Labels erbjuder vi ett komplett utbud av etikettlösningar med den senaste tekniken. Vi hjälper dig att hitta rätt etikett för din produkt och ser till att processen går snabbt och smidigt från design till färdig etikett.  

Den senaste digitala tekniken  
På Schur Labels har vi den senaste utrustningen och tekniken inom både digitaltryck och flexotryck. På det digitala området har vi investerat i den senaste tekniken och våra maskiner är bland de mest moderna på marknaden. Det ger ett antal fördelar för våra kunder eftersom vi har möjlighet att erbjuda etiketter med variabeldata, stöldskydd, anpassad design och mycket mer. Dessutom säkerställs hög kvalitet och inte minst en effektiv tryckprocess, vilket innebär att kunderna får sina etiketter i tid och med önskad kvalitet. Etiketter som skrivs ut på våra digitala tryckpressar är perfekta för dig som behöver producera etiketter i många olika designer och varianter.  

Egen klichéproduktionen säkerställer en flexibel och effektiv process 
För första gången har vi på Schur Labels investerat i vår egen klichéproduktion. Klichéer används för etiketter som tillverkas i våra flexomaskiner. Tidigare köpte Schur Labels klichéer från underleverantörer men nu kan vi tillverka dem själva vilket garanterar effektiv produktion och snabba leveranstider med fantastiska tryckresultat. Kirsten Kjær Olesen, CEO för Schur Labels, berättar: 

"Vi har uppnått stor flexibilitet genom att ha vår egen klichéproduktion vid sidan av våra tryckmaskiner. Vi är oberoende av underleverantörer och kan själva producera klichéerna, reagera snabbt och anpassa produktionsplanen. Vi känner våra tryckpressar utan och innan och vet hur vi ska göra de bästa klichéerna. Med vår egen klichéproduktion kan vi standardisera kvaliteten och garantera kunden en produkt av hög kvalitet."  

Från standardetiketter till premium-etiketter 
På Schur Labels producerar vi allt från standardetiketter till premium-etiketter, där den gemensamma nämnaren är att vi alltid fokuserar på detaljer och hög kvalitet. Hos oss har du möjlighet att använda din egen design för dina etiketter men du kan också överlåta det till våra grafiska designers som ser till att du får en etikett som sticker ut och matchar ditt varumärke. 

Hos oss är det bara fantasin som sätter gränser. Vill du att din etikett ska sticka ut lite extra från mängden och signalera extravagans och toppkvalitet kan vi höja kvaliteten med t.ex. prägling, folietryck och förstärkt lackering. Vi har inga begränsningar när det kommer till papperstyper och lim. Vi tillverkar etiketter i alla papperskvaliteter för alla typer av ytor och behov. Med ett brett utbud av färger, former och typsnitt kan vi alltid skapa en etikett som uppfyller dina behov och framhäver ditt varumärke.   

Möt Schur Labels på Scanpack  
På Scanpack-mässan i Göteborg den 4-7 oktober kan du träffa Schur Labels tillsammans med de andra Schur-företagen och uppleva våra olika typer och kvaliteter av etiketter. Kom förbi monter C01:44 och lär dig mer om hur Schur Labels kan hjälpa dig att fånga kundernas uppmärksamhet. 

Schur International A/S
J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
VAT nummer: DK83100028
P nummer: 1002663068

Kontaktperson

CHH
Cecilie Horup Hansen
cha@schur.com

Sänd till en kollega

0.031