Här berättar Air Liquides experter om gaser, utrustning och tjänster för hela kedjan av livsmedelsproduktion. Deras lösningar omfattar både livsmedelsprocesser och -distribution t ex frysning, kylning och modifierad atmosfärspackning (MAP) samt inertering.
Trots att deras gaser ofta inte syns för blotta ögat spelar de en viktig roll inom livsmedelsbearbetning. Kom och prata med Air Liquide om hur du kan använda dem för:
- inertering
- förpackning i modifierad atmosfär (MAP)
- kylning och frysning
Plats: Eriksbergshallen, Maskingatan 11, Göteborg.
Air Liquide monter: #46
Mässan har öppet den 27 oktober mellan 09:00 – 16:30 och är kostnadsfri
Läs mer om CHARK SM här.
Mer information:
Mats Nilsson, Business Developer Food & Pharma, mats.nilsson@airliquide.com or
Elodie Dejean Food & Pharma Offer Deployment manager, elodie.dejean@airliquide.com