23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RPC Superfos lanserar förstklassig djurfoderförpackning

Vill du skilja dig från konkurrenterna på djurfodermarknaden? Nu lanserar RPC Superfos en ny fyrkantig plastförpackning LongLifeTM som är ett utmärkt alternativ till den traditionella aluminiumburken.

Vi tar hand om våra husdjur, finanskris eller ej. Under 2012 ökade försäljningen av husdjur i Europa med cirka 15 procent jämfört med 2007. Den traditionella aluminiumburken dominerar fortfarande marknaden, så kanske är det dags att sticka ut i mängden och byta till en plastförpackning? Gör din produkt mer synlig och förbättra din miljöprofilering genom en förpackningskonvertering, med komplett support från RPC Superfos.

En förpackning med lång livslängd som tål autoklav
Torben Nielsen, Sales Director för Italien och Malta, RPC Superfos Region South East, har gått i spetsen för utvecklingen av den nya plastförpackningen för djurfoder. Han säger:

"Med den här moderna förpackningslösningen ger RPC Superfos nu djurfoderproducenterna möjlighet att välja något annat än den vanliga aluminiumburken. De kommer att uppskatta den höga fyllningshastigheten och det faktum att den fyrkantiga förpackningen tål autoklav. Den har också ett UV-ljusbarriärskydd och en syrebarriär för lång hållbarhetstid. Sammantaget innebär det att RPC Superfos erbjuder en förpackning av mycket hög kvalitet för våtfoder till husdjur."

Praktisk återförslutning
Förpackningens utformning ger husdjursägare en praktisk lösning på rätt nivå när det gäller funktionalitet och skydd av innehållet. Den levereras i en perfekt storlek för mindre engångsmåltider: 115 ml (eller 100 g).
Förpackningen är återförslutbar så att djurägarna kan undvika dåligt lukt i kylskåpet från eventuella rester. Det enda kunden behöver göra är att återförsluta förpackningen, eftersom locket förhindrar luktspridning.

Valfria iögonfallande bilder
Av uppenbara skäl har slutanvändaren, dvs. husdjuret, inte något att säga till om när det gäller beslutsprocessen för inköp, så din marknadsföring och övriga marknadsföringsaktiviteter riktar sig till husdjursägarna. Tack vare In-Mould Labelling-tekniken från RPC Superfos kan du välja precis den typ av bilder som fungerar bra på din marknad. Torben Nielsen delar med sig av några idéer:

"Som konsumenter är vi benägna att köpa sådant som ser gott, hälsosamt och bra ut, inte bara för oss själva utan också för våra älskade husdjur. Med In Mould Labelling-tekniken är allt möjligt – att visa en perfekt bild av djurfoderbitarna, att infoga en tydlig näringstabell eller skapa ett känslomässigt band med hjälp av söta djurbilder. Oavsett vad djurfoderproducenterna väljer får de högsta utskriftskvalitet på alla sidorna."

Det nye plastbæger præsenteres på Interpack-messen i Düsseldorf, hvor RPC Superfos er blandt udstillerne i hal 10, D 21.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.031