23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bryggeri väljer ny återanvändbar ölmugg från Berry Superfos

Meduz, ett framgångsrikt hantverksbryggeri i södra Frankrike, har valt den nyutvecklade återanvändbara SuperCup från Berry Superfos för alla typer av festliga tillställningar där företagets öl serveras.

2012 öppnade två goda vänner, ölälskare och ingenjörer inom livsmedelsteknik, ett hantverksbryggeri (craft brewery) i den franska byn Uzès, där man bryggt öl sedan 1888. Målet var – och är fortfarande – att brygga specialöl av fransk malt, humle och andra lokala råvaror med minsta möjliga miljömässiga fotavtryck.

Det unga bryggeriet är i dag en affärsframgång. Ett stigande antal privata kunder och organisationer väljer det välsmakande Meduz-ölet till festivaler, födelsedagar, bröllop och andra festliga tillställningar. För detta ändamål har Meduz valt Berry Superfos återanvändbara SuperCup, som är en lättviktslösning som är både robust, disk- och stapelbar. 

Positiv kundåterkoppling

Christophe Fresquet, en av ​de två vännerna som startade företaget och i dag försäljningschef hos Meduz, säger:

- Vi var tvungna att hitta en bra lösning, eftersom användningen avengångsmuggar för sådana ändamål har förbjudits i Frankrike. För övrigt är vi mycket nöjda med SuperCup, som är lätt, kompakt och billig. Muggen tar liten plats när den är staplad och den har en snygg design. Vi har också låtit trycka vår logotyp på den vilket ser fantastiskt ut. Efter tillställningarna samlar vi in muggarna och diskar dem och sedan är de redo att användas igen.

- Vi får mycket positiv kundåterkoppling om designen och kvalitetenpå SuperCup. De uppskattar muggens ”öldesign” och att den är så lätt, säger Christophe Fresquet.

Återanvändbar, lätt och attraktiv

Förutom att vara mycket robust är SuperCup minst 30 % lättare än marknadsstandarden för återanvändbara ölmuggar. Muggen är tillverkad av PP, vilket gör det möjligt och enkelt att återvinna den efter den sista användningsgången – även om den givetvis i första hand är avsedd för att återanvändas gång på gång.

SuperCup finns i två storlekar och Meduz använder båda: 25 och 50 cl. Meduz har sin logotyp och andra positiva budskap tryckta på muggen i tre färger.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.033