23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand Machine AB utsett till Branschvinnare 2023

Hydroscand Machine AB har lyckats med bedriften att bli en Branschvinnare 2023! Varje år utser branschvinnare.se i samarbete med Largest Companies de företag som kan stoltsera med utmärkelsen Branschvinnare.

En Branschvinnare är ett företag som överträffat den egna branschens genomsnittliga utveckling i både omsättning och resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. Företaget måste slå Branschens utveckling i både omsättningsförändring och resultatförändring, där det egna resultatet är positivt. Att bli en branschvinnare är ett resultat av skickligt företagande och ett starkt entreprenörskap.

”Jag är så oerhört stolt över att vi på Hydroscand Machine AB får ta emot utmärkelsen Branschvinnare 2023. Vi, Hydroscand Machine teamet, har under de senaste åren arbetat för att förbättra våra resultat. Utmärkelsen är ett bevis på att vi tillsammans har byggt det starkaste Machine Teamet i Säter. Detta genom ömsesidig lojalitet och fokus på god arbetskultur med engagerade, nöjda och produktiva medarbetare. Vi står bakom våra produkter och tar hållbara beslut. Hydroscand Machine AB levererar högkvalitativa produkter med kompetent personal som en del av vår strategi. Det finns inga genvägar”, säger Admir Paratusic, vd på Hydroscand Machine AB.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Sänd till en kollega

0.112