23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Optimalt fryssäkra förpackningar för fruktjuicekoncentrat

Gat Foods var i behov av två nya förpackningslösningar till sina frysta fruktjuicekoncentrat. Valet föll på Berry Superfos, eftersom de kunde uppfylla Gat Foods främsta krav: garanterad fryssäkerhet för både hinkar och lock.

Gat Foods, en global leverantör av avancerade fruktbaserade lösningar för drycker och frukostprodukter, kontaktade nyligen Berry Superfos för att hitta nya fryssäkra förpackningslösningar till sina frysta fruktjuicekoncentrat av hög kvalitet. 

Miriam Vider, inköpschef på Gat Foods, förklarar:

”Det är naturligtvis oerhört viktigt att förpackningen till vårt frysta fruktjuicekoncentrat är fryssäker. Tidigare hade vi problem med sprickor, särskilt i locken och under transport. Det ledde till reklamationer och produktsvinn. För att lösa problemet letade vi efter en förpackningspartner som kunde garantera fryssäkerheten för våra frysta juicekoncentrat.”

Gat Foods bestämde sig för två förpackningslösningar från Berry Superfos: SuperCubeÒ-hinken på 21 liter för företag-till-företag-marknaden och UniPak-hinken på 280 milliliter för företag-till-konsument-marknaden.

Tidigare positiva erfarenheter av Berry Superfos

Det var Miriam Viders positiva erfarenhet av Berry Superfos från ett tidigare jobb som fick henne att kontakta företaget för att undersöka möjligheterna.

”Jag hade arbetat med Berry Superfos tidigare och visste vilken kvalitetföretagets lösningar hade. Vi samarbetade för att ta fram de nya förpackningslösningarna och fick värdefulla insikter från Berry Superfos under resans gång. Vi uppskattar också deras fantastiska service, särskilt det faktum att vi har en egen kontaktperson som är lättillgänglig och följer upp på våra frågor.”

Nya hinkar möjliggör automatisering

Förutom fryssäkerhet har Gat Foods fått andra fördelar med den nya förpackningen. Miriam Vider säger: 

”Tidigare kunde vi inte använda robotar för att förpacka de stora hinkarna på pallar till företag-till-företag-marknaden eftersom locken riskerade att spricka. Vi var istället tvungna att försegla varje fat manuellt med en hammare. Nu har vi automatiserat denna process vilket sparar mycket tid. För företag-till-konsument-hinkar har vi förbättrat designkvaliteten på hinken med konsekventa färger och tydliga bilder genom In-Mould Labeling. Dessutom har hinken en fin, jämn och slät yta som tilltalar konsumenterna.”

Läs mer om Berry Superfos förpackningslösningar på www.superfos.com

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.047