23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand expanderar med ny butik i Arninge

Hydroscand expanderar! Måndag den 11 mars öppnar Hydroscand sin nya butik på Tillverkarvägen 13 i Arninge, Täby.

Hydroscand expanderar i Stockholmsområdet som del av sin strategi att erbjuda sina produkter och tjänster på fler platser för att möta kundernas behov och öka tillgängligheten. Måndag 11 mars slår den nya butiken i Arninge upp portarna för första gången. Butiken är belägen i nyrenoverade lokaler på Tillverkarvägen 13.

Butiken, som är 800 kvm, erbjuder utöver Hydroscands ordinarie sortiment, en montageverkstad på 225 kvm där kunder kan få hjälp med slangar och ledningskomponenter utefter sina behov och önskemål. Utöver butiken erbjuds Hydroscands mobila slangservice SlangExpress som hjälper kunder på plats i Arninge med omnejd.

– Vi är glada över att kunna utöka vår närvaro i regionen med öppningen av vår nya butik i Arninge. Detta ger oss möjlighet att ge ännu bättre service till våra befintliga kunder och samtidigt nå ut till nya kunder i området, säger Fredrik Sjölander, distriktschef i norra Stockholm på Hydroscand AB.

Invigning av butiken äger sedan rum 4 april. Till invigningen välkomnas kunder och journalister för att fira öppningen av den nya butiken. Under invigningen kommer besökare att få möjlighet att lära sig mer om Hydroscands tjänster samt utforska det breda sortimentet av slangar och kopplingar.

Hydroscand har över 50 års erfarenhet inom branschen och har etablerat sig som en pålitlig partner för företag inom olika sektorer, inklusive industri, transport och entreprenad. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter, snabb leverans och teknisk expertis har Hydroscand byggt upp ett starkt rykte och lojala kundrelationer.

Den nya butiken i Arninge kommer att vara en viktig resurs för företag och kunder i området, och Hydroscand ser fram emot att fortsätta stödja sina kunder med högkvalitativa produkter och professionell service.

Läs mer om Hydroscand.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Sänd till en kollega

0.111