23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand Special Hoses producerar unik adapter med CNC-svarv

Special Hoses, Hydroscands specialavdelning och produktionscenter i Motala, är dedikerade att skapa och producera högkvalitativa komponenter utifrån deras kunders unika behov. Hydroscand Special Hoses senaste innovation är skräddarsydda specialkopplingar och adaptrar som tillverkas med avancerad CNC-svarvteknik.

Hydroscand Special Hoses har nyligen framgångsrikt producerat unika rostfria adaptrar, skräddarsydda för en av deras kunder. Adaptern är svarvad med deras automatiska CNC-svarv ur rostfri ämnestång, vilket ger hög grad av precision och en imponerande finish. Den unika adaptern används i kundens betongsprutningsapplikation.

– Adaptern möjliggör för vår kund att snabbt och smidigt kunna koppla loss sina slangar, vilket skapar en förbättrad arbetsmiljö och sparar värdefull tid i deras dagliga arbete, säger Halit Omeragic, försäljningsansvarig för tekniska produkter på Hydroscand.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder denna unika lösning. Vår CNC-svarv möjliggör tillverkning av specialkopplingar som annars kan vara svåra att hitta på marknaden, säger Halit Omeragic, försäljningsansvarig för tekniska produkter på Hydroscand.

Hydroscand är en pålitlig partner för alla hydrauliska och industriella komponentbehov, som levererar innovativa lösningar som syftar till att förenkla vardagen för sina kunder. Hydroscand Special Hoses är specialiserade på att montera kopplingar och komponenter på specialslangar som Spir Star-, metall- och kompositslang. All montering sker på plats av medarbetare med hög kompetens, vilket garanterar hög kvalitet och korta leveranstider. Genom att kombinera branschexpertis med avancerad teknik har Hydroscand etablerat sig som en ledande aktör som inte bara tillhandahåller högkvalitativa komponenter, utan också agerar som en strategisk partner som förstår och anpassar sig till sina kunders specifika behov.

Läs mer om Hydroscand Special Hoses.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Sänd till en kollega

0.031