23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand optimerar sin rörbockningsproduktion

Hydroscand förnyar sin rörbockningsproduktion i Hudiksvall. Genom ett nytt automatiskt höghöjdslager har företaget optimerat lagring av rör och kopplingar. Denna investering frigör inte bara värdefull produktionsyta utan säkerställer också kvalitet i tillverkningsprocessen.

På Hydroscands rörbockningsproduktion i Hudiksvall hjälper Hydroscand sina kunder att bocka och specialdesigna rör för att passa just deras applikationer. Med en stadigt ökande efterfrågan krävdes att produktionsanläggningen växte och anpassade sig för att möta kundernas behov. Hydroscand investerade därför i ett nytt automatiskt höghöjdslager, även känt som paternosterverk. I det nya paternosterverket lagras rör och kopplingar i lådor på höjden, vilket innebär att golvyta frigörs i produktionen.

Den nya lagringslösningen möjliggör inte bara en mer effektiv användning av produktionsytan utan också en betydande förbättring av produktionsflödet.

– Höghöjdslagret utgör nu hjärtat i produktionen. Genom en knapptryckning hämtas röret med en hiss som tar det ner till kaparen, vilket gör att vi har ett mycket mer effektivt produktionsflöde, säger Tommy Larsson, platschef på Hydroscands rörbockningsproduktion i Hudiksvall.

Parallellt med investeringen har ombyggnationer i lokalerna genomförts, vilket resulterat i en ny layout som ytterligare effektiviserar och optimerar verksamheten. Dessa förändringar är en del av Hydroscands åtagande att ständigt förbättra service och produktkvalitet för sina kunder.

– Vårt nya höghöjdslager innebär att vi tar ett kliv framåt när det gäller att säkerställa kvaliteten för våra kunder eftersom det innebär att vi minimerar risken för att vi plockar fel material, säger Tommy.

Förutom att förbättra effektiviteten och kvaliteten, skapar den nya lagerlösningen även möjligheter för mer avancerade kundanpassade projekt, inklusive platskrävande montage som tidigare varit svåra att genomföra i lokalerna. Detta stärker Hydroscands position som en flexibel och pålitlig partner inom hydraulik och industriella komponenter.

Lär mer om Hydroscands rörbockningsproduktion.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Sänd till en kollega

0.032