23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lyft menyn med svenskt kött

Nästan alla äter kött och 3 av 4 kan tänka sig att betala mer för svenskt kött jämfört med importerat. Svenskt kött på menyn kan alltså locka fler gäster!

Många köper svenskt kött för att man vill gynna svenska bönder och för att det är bättre för både miljön och djuren.

Svenska djurskyddslagen är en av världens mest ambitiösa. Svenska djur är friska och det gör att vi har lägst användning av antibiotika i EU. Svenskt kött ger ökad biologisk mångfald, öppna landskap, en levande landsbygd och arbetstillfällen. Det har dessutom lägre klimatpåverkan än det globala genomsnittet. Det är några av alla anledningar att välja det svenska köttet.

Sammanfattningsvis, många vill alltså välja det svenska köttet och är beredda att betala för det, vilket gör det till ett utmärkt val för din restaurang! 

Välj svenskt kött på din restaurang 

Svenskt Kött
Franzéngatan 1B
112 51 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560424995

Kontaktperson

SK
Svenskt Kött
info@svensktkott.se
BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|