23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Udda och smakrika köttdetaljer

Det är både prisvärt och resurssmart att välja lite mer udda styckdetaljer framför de mest välkända styckdetaljerna. De udda detaljerna är ofta väldigt smakrika och det skapar en spännande meny!

Har du testat att laga pulled pork av grislägg? Att göra en stek av bog, blanda i lever i färsen eller att rödvinskoka griskind? 

Att välja lite mer udda och mindre kända köttdetaljer är inte bara ett bra sätt att göra menyn mer spännande – det bidrar också till användning av hela djuret, från nose to tail, eller nos till svans som vi säger på svenska. 

Det finns gott om fina styckningsdetaljer till riktigt bra pris och här hjälper vi dig att hitta dem.

Svenskt Kött
Franzéngatan 1B
112 51 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5560424995

Kontaktperson

SK
Svenskt Kött
info@svensktkott.se
BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|