23948sdkhjf

Fontana prisas som en av Sveriges bästa arbetsplatser

Fontana är det enda livsmedelsbolaget som tar plats när Sveriges bästa arbetsplatser rankas.

Organisationen Great Place to Work, som certifierar arbetsplatser, brukar årligen komma ut med en lista på de bolag som fått bäst betyg på medarbetarundersökningar. 2023-års lista inkluderar bara ett enda livsmedelsbolag. I kategorin medelstora bolag, som inkluderar organisationer med mellan 50 och 249 anställda, kommer Fontana in på en 21:a plats. 

– Vi är så otroligt glada. För oss som familjeföretag finns det ingen finare utmärkelse än att ha nöjda och engagerade medarbetare, säger Fontana Foods vd Loizos Papadopoulos och fortsätter:

– Extra stolta är vi över att inte mindre än nio av tio medarbetare svarade att Fontana är en utmärkt arbetsplats. Tänk att känna så när man går till jobbet. Efter de senaste årens pandemi och kriser är det skönt att få en bekräftelse på det engagemang vi upplever varje dag.

Medarbetarundersökningarna går ut på att mäta engagemang och trivsel. bland annat genom att personalen får svara på frågor om ledarskap, arbetsmiljö och kamratskap. Det sammanvägs sedan till ett index. I år ökade Fontana sitt resultat med hela 10 procent. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vill förnya trots tuffare tider – ”brutalt ute på kapitalmarknaden”
Livsmedelsbranschen vill fortsätta innovera – ”Extra viktigt i en lågkonjunktur”
Även SAS inför Mondelezbojkott – tar bort Marabou, Daim och Toblerone
Löfbergs säljer sitt brittiska varumärke – ”Ett strategisk beslut”
Ulrika Ekström lämnar som vd för Svenskmärkning
De bildar ett joint venture för att satsa på tång
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078