23948sdkhjf

Ny VD till Fazer

Fazer-koncernens styrelse har utnämnt Christoph Vitzthum till Fazers koncernchef. Han tillträder senast den 15 november 2013 och efterträder Karsten Slotte som i januari 2013 meddelat att han kommer att avgå under innevarande år.
Christoph Vitzthum utnämnd till Fazers koncernchef. För närvarande arbetar Christoph Vitzthum som Direktör, Services för Wärtsilä Abp, där han leder koncernens servicedivision. Han har gedigen erfarenhet av att leda global affärsverksamhet och uppnå goda resultat. Han tillför Fazer mycket kunskap om och erfarenhet av att utveckla av nya affärsstrategier och implementera organisationer med kundservice i fokus. Därtill har han god ledarskapsförmåga. Christoph Vitzthum har arbetat 18 år på Wärtsilä Abp i olika ledande positioner.

- Christoph Vitzthum har en stark businessbakgrund och har uppnått hållbara resultat och positiv vinstutveckling i internationell affärsverksamhet. Han är en bra ledare och teambyggare med stark kompetens inom strategisk utveckling. Vi är övertygade om att Christoph Vitzthum har de kvalifikationer som krävs för att leda Fazers framgångsrika tillväxt vidare, sammanfattar Berndt Brunow, Fazer-koncernens styrelseordförande i ett pressmeddelande.

Stark ledarskap och framtidstro
- Jag ser mycket fram emot att få möjligheten att leda Fazer, det främsta varumärket i Finland och ett av de mest respekterade företagen inom sitt område. Fazer har många starka sidor och goda tillväxtmöjligheter. Jag ser fram emot att tillsammans med Fazer-teamet leda företaget mot nya framgångar, säger Christoph Vitzthum.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094