23948sdkhjf

Hemköp bjuder kunder till barnby i Ukraina

För första gången bjuder Hemköp med sina bonuskunder till den barnby som företaget har varit med och bidragit till sedan 2007
Samarbetet mellan Hemköp och SOS Barnbyar har resulterat i ett hus i barnbyn utanför Kiev där 68 barn bor i olika åldrar.

- Hemköps medarbetare är varje år med och bidrar till barnbyn i Ukraina genom att skänka en del av företagsjulklappen. Därför har det känts naturligt att låta några medarbetare åka dit varje år för att med egna ögon se hur våra bidrag förvaltas. Det har varit mycket uppskattat. Vi vet också att våra kunder värnar om socialt ansvar och att många själva bidrar till SOS Barnbyar som bonuskunder hos oss. Därför erbjuder vi i år, för första gången, kunder att följa med på resan, säger Thomas Gäreskog, Hemköps vd.

Tävling om platser
Hemköps bonuskunder kan tävla om två platser på resan till Ukraina i höst. Under besöket i Ukraina, som organiseras av SOS Barnbyar, får kunder och medarbetare lära sig om organisationens barnbyarbete på plats samt det familjestärkande arbete de bidrar med i landet. SOS Barnbyar är en politiskt och religiöst obunden organisation som i över 60 år arbetat för att utsatta och föräldralösa barn ska få möjlighet till en familj med kärlek och trygghet omkring sig.

- Vi är väldigt stolta över vårt samarbete med Hemköp där både kunder och medarbetare under sex års tid bidragit till att göra skillnad för utsatta barn i Ukraina, säger Anna Ryott, generalsekreterare för SOS Barnbyar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.438