23948sdkhjf

Picard öppnar nya butiker i Stockholm

Inom de närmsta två veckorna öppnar Picard två nya butiker i Storstockholm – nya gallerian vid Hornstull och i Nacka Forum.
Picard är ett nytt butikskoncept i Sverige sedan februari med endast fryst mat, och med de nya butikerna finns det snart fyra butiker. Med råvaror och färdigmat av allra högsta kvalitet vill fransmännen få svenskar att förstå fördelarna med fryst mat.

− Vi har stora planer på en snabb etablering i Sverige och öppnar nu ytterligare två butiker. Mottagandet i Stockholm är otroligt positivt. Nu ser vi fram emot att möta Södermalms- och Nacka-Värmdöborna, säger Henrik Strinning, ansvarig för Picards etablering i Sverige i ett pressmeddelande.

Uppskattat koncept
Picard har tagit fransmännen med storm och är i dag, för tredje året i rad, Frankrikes mest uppskattade livsmedelskedja. Även svenskarna är tagna av konceptet och den första tiden med de två butikerna som öppnade i februari har överskridit förväntningarna.

− Våra kunder blir glatt överraskade över att man kan få så god mat snabbt och enkelt samtidigt som man ställer höga krav på kvaliteten. Det är precis det vi önskar. Vi kan det här. Fryser man maten direkt så behålls smak och näringsämnen bäst, säger Henrik Strinning.

50 butiker som målsättning

Butiken vid Hornstull är den tredje i raden och öppnar den 23 maj. Butiken i Nacka Forum öppnar den 5 juni och blir den första utanför stadens centrum, lägligt placerad precis vid busshållplatsen. Picards målsättning är att öppna minst 50 butiker i Sverige under de kommande fem åren, med fokus på storstäder och universitetsstäder, såsom Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala och Linköping.

− Våra svenska kunder har snabbt tagit till sig ett helt nytt sätt att handla och fyller gärna frysen med våra kvalitetsprodukter. Våra färdiga aperitifer, förrätter och desserter är väldigt populära, och har en rykande åtgång, men det är inte så förvånande. Svenskarnas smak är väldigt lik de franska finsmakarna helt enkelt, säger Henrik Strinning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109