23948sdkhjf

Nya snabbmatskedjan Paulúns Deli öppnar

Nu har den nya snabbmatskedjan Paulúns Deli öppnat i Örebro.
Paulúns Deli är en ny snabbmatskedja med inriktning mot nyttig mat enligt näringsfysiologen Fredrik Paulúns läror. Första enheten har precis öppnat i Saluhallen Örebro och i september öppnas en restaurang i Stockholm. Planen är därefter att öppna 2-3 enheter per år tills kedjan är rikstäckande.

Få satsar på nyttig snabbmat
Fredrik säger själv om sin satsning, som han gör tillsammans med näringsfysiolog Martin Brunnberg och kökschefen Stefan Spångberg, att kedjor med riktigt nyttig snabbmat lyst med sin frånvaro i Sverige.

- Paulúns Deli erbjuder istället ett mycket brett sortiment av nyttig mat som sockerfri sushi på råris, matiga sallader, superjuice, ORAC-kaffe och proteinladdade mackor. Råvarorna är handplockade från världens alla hörn och menyn innehåller rätter som ”Fredriks favorit”, ”Långlöparen”, ”Magrutornas bästa vän”, ”Neandertalaren” och ”Näringsfysiologens dröm”, säger Fredrik Paulún i ett pressmeddelande.

- Paulúns Deli ska erbjuda mat för hela dagen och det finns kompletta frukostbrickor, lunchpaket, mellanmål och middag. Självklart finns även ett fullständigt sortiment av Paulúns livsmedel som blivit en succé i dagligvaruhandeln sedan lanseringen 2006, avslutar Fredrik Paulún.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063