23948sdkhjf

Mixmo startar på Hemköp

Lösgodisexperten Mixmo AB och Hemköp Ängby Torg i Bromma har ingått avtal.
Hemköp Ängby Torg i Bromma och Mixmo har tecknat ett avtal. Vecka 26 byter butiken ut det traditionella, öppna lösgodissystemet mot Mixmos slutna koncept för en mer hygienisk lösgodisförsäljning, enligt ett pressmeddelande.

I slutet på juni byts plastlådorna för lösgodis på Hemköp Ängby Torg ut mot Mixmo-automater. Istället för att använda skopor fyller kunderna sina godismuggar via knapptryck. Mixmos koncept bygger på att godiset ligger skyddat i behållare inuti automaten och kan inte vidröras före köp, ett patentsökt och hygieniskt koncept som är unikt i Sverige.

Hygienaspekt
Det var hygienen som var den avgörande aspekten för handlare George Malafouris.

− För oss handlade bytet i första hand om hygien, men vi tycker också att Mixmos blir ett väldigt fräscht inslag i butiken med en belyst, färgglad front, kommenterar han.

Mixmo kommer att leverantera automater, burkar och även bli butikens nya leverantör för godis. Sammanlagt 60 olika sorter av Sveriges mest populära lösgodis kommer att säljas med hjälp av tre Mixmo-enheter.

− Vi är därför oerhört stolta över att få Hemköp Ängby Torgs förtroende eftersom det är en butik som satsar på hög kvalitet och fräsch butiksinredning. Sverige är ett land där många fortfarande accepterar den ohygieniska hanteringen av godiset som ligger oskyddat från luft, bakterier och nyfikna händer. Samarbetet med en butik som Hemköp visar att detta är på väg att förändras, säger Fredrik Junkell, VD på Mixmo AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.1