23948sdkhjf

Norrmejerier värvar från Polarbröd

Efter 16 år på Polarbröd tar Sophie Wassberg steget över till Norrmejerier. Hon var senast marknadschef hos sin tidigare arbetsgivare.

Sophie Wassberg blir chef för kategori ost på Norrmejerier och får därmed ansvar för bland annat den anrika Västerbottensosten.

– Att få möjligheten att använda mina erfarenheter kring varumärke, kommunikation, innovation och inte minst ledarskap i ett nytt sammanhang, med nya kollegor men fortfarande inom mat och livsmedel känns som en ynnest. Jag uppfattar Norrmejerier som ett företag med sunda värderingar och med hjärtat på rätt ställe, något som är viktigt för mig, säger hon i ett pressmeddelande.

Med en vikande mjölkkonsumtion är osten särskilt viktig menar Norrmejerier.

– Varje paket mjölk, fil eller ostbit är en investering för ett starkt och välmående Norrland och enligt Jordbruksverket är endast 4 av 10 ostar som äts idag är producerade i Sverige. Det finns alltså en enorm potential för oss att växa inom kategorin vilket vi tror Sophie med sin kompetens kommer se till att genomföra, förklarar Victoria Johansson, chef för marknad och innovation på företaget.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156