23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Pressbyråns hybridkorv – ”Korv utan kött minst lika god”

Transitionkorven ska få köttätare att våga testa nytt.

Korven är världens första i sitt slag. Det påstår Pressbyrån i ett pressmeddelande.

Transitionkorven är korv som går stegvis från att vara köttbaserad i ena änden till helt växtbaserad i den andra.

– Vi vet att köttkonsumtionen behöver minska, men trots det finns det en oro att vegetariska alternativ inte ska vara lika goda eller mättande. Med Transitionkorven vill vi utmana våra kunder att prova något nytt samtidigt som vi visar att växtbaserade korvar kan vara minst lika goda som köttkorvar, kommenterar Lennart Schultz, marknads- och kommunikationschef på Reitan Convenience Sverige som äger varumärket Pressbyrån, i pressmeddelandet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|