23948sdkhjf

Malin Jennerholm är ny försäljningsdirektör för Mondelez Sverige

Malin Jennerholm har utsetts till ny försäljningsdirektör för Mondelez Sverige och tillträder med omedelbar verkan.
Malin Jennerholm har utsetts till ny försäljningsdirektör för Mondelez Sverige. Jennerholm kommer närmast från rollen som nordisk marknadsdirektör för Kaffe och Chokladdryck.

Malin Jennerholm har en lång och gedigen bakgrund inom Kraft Foods, som i april bytte namn till Mondelēz International. Hon har genom åren innehaft flera seniora roller på marknadssidan inom kategorierna Drycker, Choklad, Salta snacks och Food. Nu utses hon till försäljningsdirektör för den svenska organisationen.

- Jag känner mig både glad och hedrad över att få leda en mycket professionell och ambitiös säljorganisation.

Ansvarig för hela försäljningsverksamheten
I hennes senaste roll som nordisk marknadsdirektör för Kaffe och Chokladdryck, har hon ansvarat för marknadsledande varumärken som till exempel Gevalia, Tassimo och O’boy men blir nu ansvarig för hela försäljningsverksamheten för Mondelez Sverige.

- Jag är stolt över de starka affärer och fina relationer som vi över åren har byggt tillsammans med våra kunder. Jag ser fram emot att utveckla detta vidare och skapa fortsatt tillväxt och relevans för både kunder och konsumenter inom de kategorier vi verkar.

Mondelez Sverige har också inrättat en ny tjänst inom organisationen där Stig Gjers har utsetts till Customer Business Director. Han kommer att ansvara för hela kundorganisationen för dagligvaruhandeln och rapporterar till Jennerholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094