23948sdkhjf

Scandi Standard rekryterar ny ekonomichef

Fredrik Sylwan kommer närmast från rollen ekonomichef på egenvårdsföretagen Perrigo Nordic och Aco Hud Nordic.

– Fredrik är ett mycket välkommet tillskott i vår ledningsgrupp. Hans gedigna erfarenhet och strategiska mindset gör honom till en utmärkt kandidat. Jag är övertygad om att hans insatser kommer att hjälpa oss att uppnå våra finansiella mål tillsammans med teamet, säger Jonas Tunestål, vd på Scandi Standard.

Han tillträder sin nya tjänst 15 januari nästa år. Innan tiden hos sin nuvarande arbetsgivare var han bland annat finans- och strategidirektör på Swedish Match, och har en civilekonomexamen från Stockholms universitet och en civilingenjörsexamen i kemiteknik från Kungliga Tekniska Högskolan.

– Scandi Standard är ledande i sin bransch, med stor potential för betydande värdeskapande under de kommande åren. Jag ser fram emot att bidra med min kunskap och erfarenhet för att fortsätta att utveckla affärsmodellen, och jag är mycket entusiastisk inför möjligheten att få vara en del av Scandi Standards fortsatta utveckling, säger Fredrik Sylwan.

Scandi Standard producerar kycklingbaserade livsmedelsprodukter, har cirka 3 000 anställda omsatte i fjol över 12 miljarder kronor.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078