23948sdkhjf

Han tar över och blir Tekompaniets nya vd

Nuvarande vd och grundare, Håkan Kjellström, lämnar över ansvaret för den svenska marknaden till Claes Mittjas, för att kunna fokusera på den indiska.

Närmast kommer Claes Mittjas som vd på bad- och friskvårdsanläggningsbolaget Medley. Tidigare har han haft ledande befattningar på bland annat Alcro-Beckers, Hemglass och Sverigechef Wine på V&S Vin och Sprit.

– Jag har jobbat mycket med konsumentprodukter så det är lite av min hemmaplan och te gillar jag. Tekompaniet känns som ett mycket välskött företag med bred kunskap, ett dedikerat team och med mycket stolthet. Jag tror och hoppas att med min erfarenhet och ledarstil, ska vi kunna utveckla bolaget ytterligare och ta nästa steg, kommenterar Claes Mittjas i ett pressmeddelande.

Claes Mittjas kommer att driva den expansion företaget påbörjat genom att söka distributörer och skapa nya samarbeten på den internationella foodservice- och konsumentmarknaden för premium-te, stå det.

– Claes Mittjas är en strategisk rekrytering då Tekompaniet är i ett spännande läge med internationalisering. Claes har en gedigen erfarenhet av premiumprodukter, tillika drycker, med fokus på försäljning och marknad, säger Håkan Kjellström.

Håkan Kjellström ska nu ägna sig åt den indiska marknaden och lanseringen av det egna premiumvarumärket Life by Follis.

Familjeföretaget Tekompaniet har en 25-årig historia och säljer hållbara premiumprodukter för främst foodservice- och vendingbranschen samt dagligvaruhandeln.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08