23948sdkhjf

Veg of Lund rekryterar vd från egna led

Fredrik Carling lämnar posten efter knappt ett år. Ny vd blir Helene Nielsen.

Helene Nielsen har export- och säljerfarenhet från bland annat Oatly, Tweek och Sproud och är sedan ett halvår tillbaka chef för internationell försäljning på Veg of Lund. Hon tillträder sin nya tjänst i dag den 5 oktober, enligt ett pressmeddelande.

– Jag är ödmjuk inför att axla rollen som ny vd på Veg of Lund. Framtiden ser ljus ut och vi har inte sett bolagets fulla potential på långa vägar. I min tidigare roll inom bolaget har jag sett vilken efterfrågan det är på våra innovationer. Det är inte många konkurrenter som kan slå oss på fingrarna – vi är helt unika om vår patenterade potatisbas, säger Helene Nielsen, tillträdande vd för Veg of Lund.

Fredrik Carling lämnar vd-posten redan efter ett år.

– När jag, efter överlämning, lämnar Veg of Lund ser jag ett bolag på en mycket bättre plats än för ett år sedan. En affärsmodell som kommer möjliggöra lönsam tillväxt, en uppdaterad unik produktportfölj i högsta klass och ett bolag som är kommersiellt välpositionerat mot olika kanaler i marknaden. Jag ser fram emot att följa bolagets fortsatt positiva utveckling under Helenes ledarskap, säger han.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094