23948sdkhjf

Heinekens Europachef lämnar – värvar chef från Mondelez

Soren Hagh kommer lämna sin roll som Europachef hos Heineken till årsskiftet.

Efter tre år som Europachef hos Heineken kommer Soren Hagh att lämna sin roll. Under sin tid som Europachef har han arbetat med deras EverGreen-strategi som inneburit att lägga en grundläggande omvandling av Heinekens europeiska verksamhet.

– Jag skulle vilja uttrycka min tacksamhet till Soren för hans betydande bidrag till Heineken under de senaste tio åren. Soren har drivit på vår EverGreen-transformation i Europa genom att investera i vår premiumportfölj och driva innovation i stor skala, samtidigt som han har byggt en framtidsanpassad organisation genom att utnyttja vårt nätverk av försörjningskedja och digitalt transformera vår väg till konsument. Han har varit en värdefull medlem i vårt team och jag önskar honom all framgång i hans framtida satsningar, kommenterar Heinekens vd Dolf van den Brink.

Soren Hagh lämnar vid årsskiften och Glenn Caton, som tidigare arbetat tio år som Senior chef på Mondelez International, kommer ta över titeln som Europachef hos Heineken.

– Glenn har stor erfarenhet av att arbeta inom olika sektorer, regioner och kulturer. Han har drivit tillväxt och innovation och levererat konsekvent starka resultat som ledande företag inom dagligvaruhandel, finansiella tjänster, direkt till konsument och detaljhandel. Han är en entreprenöriell, mycket kommersiell och kreativ ledare som har visat en tydlig förmåga att bygga högmotiverade team som driver för resultat och levererar förändring. Han kommer att bli ett bra tillskott till Heineken och jag ser mycket fram emot att arbeta med honom.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079