23948sdkhjf

Kaffejätten kliver in i Danmark

Arvid Nordquist lanserar sin kaffeportfölj i Danmark.

Via Selecta kommer nu kaffejätten Arvid Nordquist kunna erbjuda kunder inom out of home-sektorn i Danmark sitt kaffesortiment.

– Vi är glada och stolta över att kunna erbjuda vårt sortiment av 100 procent hållbart certifierat kaffe till våra danska kunder genom Selecta. Vår expertis inom kaffebranschen kommer att garantera en unik upplevelse för kaffeälskare i Danmark, säger Ina Bråsäter, marknadschef i Norden hos Arvid Nordquist, i en kommentar.

Selecta såg en efterfrågan bland deras kunder om en mer hållbar lösning vilket gjorde att samarbetet landade med Arvid Nordquist.

– Vi ser en efterfrågan på mer hållbara lösningar hos företagen och med tillskott som Arvid Nordquist, har vi nu möjlighet att erbjuda fler lösningar som är anpassade till specifika hållbarhetsmål. Jag är säker på att det kommer att bli ett fantastiskt samarbete, säger Jonas Lilleskov, vd, Selecta.

Arvid Nordquist Out of Home

Arvid Nordquists försäljningskanal Out of Home riktar sig till verksamheter inom restaurang och café. Produkterna säljs inom Vending, Office Supply, Travel & Retail och Industry & Production (producenter av färdigmat).

Arvid Nordquist

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081