23948sdkhjf

Vd:n om den svinnsmarta matkassen – ”vågar inte riktigt gasa”

Det hela började med en idé hur man skulle ta vara på all den maten som kastas men som är fullt ätlig. Det var en krokig väg, men som idag har blivit den svinnsmarta matkassen Saveabl.
Matsmarts idékoncept med att rädda mat som annars hade slängts tände en idé. Att ta deras produkter och laga till en färdig rätt, ansåg Jeroen Thijssen, idag vd för Göteborgsbaserade Saveabl, vara en utmaning. Då föddes ett litet frö till idén som idag har blivit Saveabl.

– Vi ansåg att det var svårt att pussla ihop de varor som fanns på Matsmarts...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078