23948sdkhjf

Mixmo levererar till NK

NK väljer Mixmo för hygienisk lösgodis.
NK Saluhall avskaffar den konventionella lösgodis-försäljningen i öppna lådor. Istället byter man till Mixmo för hygienisk hantering av godiset och större säkerhet för allergiker.

Nu är det klart att NK Saluhall i Stockholm installerar Mixmos patentsökta system för en hygienisk försäljning av lösgodis. Dessutom blir Mixmo butikens nya leverantör för godis. Sammanlagt 60 olika lösgodissorter ska säljas med hjälp av tre Mixmo-enheter, där godiset ligger skyddat i separata behållare inuti automaten och inte kan vidröras före köp.

− Vi har ett omfattande egenkontrollprogram och byter till Mixmo på grund av de hygieniska fördelarna ett slutet system ger och för att i största möjliga mån undvika allergiska reaktioner, säger Jorun Persson, butikschef på NK Saluhall i ett pressmeddelande.

Tänker på allergiker
För Mixmo är just allergikerna en viktig grupp konsumenter.

− Olika godissorter kan inte komma i kontakt med varandra inuti automaten och eftersom köp sker via knapptryck försvinner problemet med ohygieniska skopor som används för att plocka olika godissorter. Vi är glada att NK Saluhall uppmärksammar detta problem och ser fram emot att vara del av denna fantastiska butiksmiljö, kommenterar Fredrik Junkell, VD på Mixmo AB.
Installeringen av de nya lösgodisautomaterna sker under vecka 34.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094