23948sdkhjf

Bryggerierna kämpar sig igenom kriserna: ”Många har det tufft”

Det tuffa läget märks av bland bryggerierna. Konsumenterna har mindre att spendera, vilket gör att de som säljer premium öl har det kämpigt då konsumenterna söker sig efter lågprisöl.
Pandemi och konjunkturen är två kriser som har varit en utmaning för bryggerierna. Under pandemiåret tappade bland annat hotell- och restaurangnäringen 24 procent av sin försäljning. Trots att större delar har återhämtat sig är nivåerna inte tillbaka som innan pandemin, detta på grund av lågkonjunktur och inflation, det visar Bryggerirapporten som ...
Få tillgång till hela artikeln - enkelt och snabbt
Provprenumeration
Skapa en provprenumeration
Prova nu
Prenumeration
Välj mellan våra prenumerationer på Food Supply SE och hitta vad som passar dig och/eller ditt företag
Se prenumerationer
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094