23948sdkhjf

Han efterträder Dagabs nya vd

Den 1 februari tillträder Hans Bax som vd för Dagab. Nu är det klart vem som ersätter honom som affärsområdeschef.

Affärsområdeschef för egna affärer på Dagab. Det blir Gustav Rettlers nya titel från och med 1 februari. Han kommer också att ingå i Dagabs företagsledning och rapportera till tillträdande vd Hans Bax. 

I dag är han analyschef och har de senaste sju åren jobbat inom företaget, där han varit kategoriområdeschef för mejeri, ost och bröd, samt chef för affärsanalys.

– Vi har jobbat ihop länge och jag har stor respekt för Gustavs affärskunnande och sakkunskap i kombination med hans ledaregenskaper. Med sin bakgrund inom analys, men också inom kategoriarbetet, är Gustav väldigt bra lämpad för rollen som affärsområdeschef, säger Hans Bax som själv lämnar rollen som affärsområdeschef för sin nya vd-post.

Affärsområdet egna affärer ansvarar för kategorierna frukt, grönt och blommor, fisk och skaldjur samt kött och chark. Den nya tjänsten innebär dessutom ett logistikansvar för frukt, grönt och blommor. Det inkluderar lagerdriften av frukt- och gröntlagret i Landskrona, varuflödesstyrning och butikssupport.

– Jag är väldigt glad över att få möjligheten att tillsammans med övriga kollegor utveckla våra egna affärer, där vi tillsammans kan bidra till fortsatt tillväxt och lönsamhet. Jag tycker personligen att kategorierna inom affärsområdet är superintressanta, och att dessutom få ta ett kliv in i logistikvärlden känns väldigt spännande. Jag ser väldigt mycket fram mot att få jobba ännu närmare affären i min nya roll, säger Gustav Rettler.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.046