23948sdkhjf

OTTOs Barnmat inleder samarbete med fler butiker

OTTOs Barnmat inleder samarbete med fler butiker i Stockholm
Fler butiker i Stockholm ansluter sig till Cajsa Warg, Sabis Fältöversten, Ica Kvantum Lidingö och Ica Maxi Nacka och börjar sälja färsk ekologisk välling från OTTOs Barnmat. Senaste i raden är NK Saluhall och Ica Kvantum Värtan, enligt ett pressmeddelande.

OTTO erbjuder ett helt nytt koncept inom barnmat som bygger på en unik produktionsfilosofi - bästa tänkbara ekologiska råvara, helt utan salt och tillsatser, som tillverkas på ett skonsamt sätt och sedan kyls och distribueras i egna biogasdrivna kylbilar direkt hem till dörren eller till utvalda butiker i Stockholm. Grundarna till OTTOs Barnmat har mer än 150 års sammanlagd erfarenhet av livsmedel och ligger bland annat bakom ProViva och Oatly.

- Våra nöjda kunder har varit engagerade i projektet sedan starten, fler och fler prenumererar på vår tjänst med hemleverans direkt till dörren via otto.se, parallellt med att butikerna som säljer styckevis blir allt fler. Vi välkomnar NK Saluhall och Ica Kvantum Värtan, där man hittar vår välling i mejeriavdelningen, säger Mats Lönne, VD och grundare av Ottos barnmat.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063