23948sdkhjf

Han blir ny chef på Fazer

Tero Tynkkynen har utsetts till chef för Fazer-koncernens kommersiella enhet.

Tidigare var Tero Tynkkynen tillförordnad chef för den kommersiella enheten, en roll han nu kommer fortsätta efter att ha utnämnts till chef för Fazer-koncernens kommersiella enhet och medlem i Fazers ledningsgrupp.

– Jag är mycket glad över att kunna utnämna Tero till chef för Fazer-koncernens kommersiella enhet. Tero kommer att leda Fazer-koncernens nya kommersiella enhet, som är väsentlig för att främja tillväxt och ytterligare förbättra våra kundrelationer genom en gemensam och djupgående förståelse för våra kunder och konsumenter inom hela organisationen, säger Christoph Vitzthum, vd och koncernchef, i pressmeddelandet.

Tero Tynkkynen har tidigare haft olika chefsbefattningar, bland annat på Amer Sports, Procter & Gamble och senast som utvecklingschef på Futuoffice Oy.

– Mina första månader på Fazer har varit spännande och jag är ivrig att fortsätta arbetet med vårt engagerade team. Jag ser fram emot att driva tillväxt med våra fantastiska varumärken och produkter, både på våra lokala marknader och internationellt, säger Tero Tynkkynen.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078