23948sdkhjf

Fria startar samarbete med Valora Trade Finland

Fria, som är marknadsledare i Skandinavien på djupfrysta glutenfria bageriprodukter, inleder samarbete med Valora Trade Finland.
Fria startar 1 september 2013 samarbete med Valora Trade Finland, som innefattar försäljning till den finska livsmedelsmarknaden.

- Genom att kombinera Frias breda och kvalitativa produktportfölj och Valoras gedigna erfarenhet inom försäljning av livsmedel ser vi en stor potential för att utveckla Frias närvaro och tillväxt på den finska marknaden, säger Christian Wincentson, Försäljningschef Norden på Fria i ett pressmeddelande.

- Det är väldigt roligt att starta det här samarbetet med Fria. Frias glutenfria bageriprodukter håller en mycket hög kvalitet och det finns en stor efterfrågan i Finland. Vårt säljteam ser fram emot att representera Fria och öka försäljningen i Finland, kommenterar Riku Lahdensuo, VD, Valora Trade Finland

Stort intresse i Finland
Christian Wincentson märker att det finns ett stort intresse hos de finska konsumenterna.

- Vår ambition är göra hela vårt produktsortiment tillgängligt på den finska marknaden, vilket inkluderar skivade formbröd, frallor, korvbröd, hamburgerbröd, muffins, kanelbullar, smördeg och två olika slags pizzor med mjölk- och laktosfri ost, fortsätter Christian Wincentson.

Fria är ett familjeägt bolag som utvecklar och tillverkar goda gluten- och mjölkfria bageriprodukter sedan 1996. Frias produkter kan avnjutas av hela familjen och inte bara av de som har celiaki.

Frias produkter finns i dag i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Luxemburg, Italien, Belgien, Tyskland och Storbritannien.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063