23948sdkhjf

The Beverage Group expanderar

The Beverage Group fortsätter sin expansion i Norden och etablerar importbolag i Norge.
The Beverage Group fortsätter sin expansion i Norden. Det helägt dotterbolag Winepartners Nordic A/S kommer att från start vara en ledande aktör på den Norska marknaden med ett flertal välkända varumärken i portföljen. Winepartners Nordic A/S kommer att drivas av VD och partner Alfredo Ketterer som senast kommer från en position som VD för United Wineries

- Vår satsning i Norge känns som naturlig steg i vår utveckling. Konsument efterfrågan i kombination med prisvärda viner av hög kvalité är vårt tydliga koncept. Likaså är vi är väldigt glada och stolta över att kunna knyta till oss Alfredo Ketterer som har en lång och gedigen bakgrund på den Norska marknaden, Säger Addi Suko, CEO The Beverage Group i ett pressmeddelande.

The Beverage Group, tillhör TOP 10 bland de största vin- importörerna till Systembolaget. The Beverage Group består av importbolagen Winepartners Nordic AB, Brandpartners Nordic AB, Spiritpartners Nordic AB, Winepartners Nordic A/S samt vinklubben The Wine Room.se. The Beverage Group kommer att omsätta närmare 500 MSEK 2013.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062