23948sdkhjf

Pizzafabriken i Härjedalen invigd – ”Vi vågar satsa”

Den första etappen av Härjedalspizzas fabrik är klar. I fabriken i Vemdalen, Jämtland, ska 8 000 pizzor produceras om dagen.
Efter att bröderna Jan och Rahman Sadat 2015 tagit över en pizzeria i byn föddes idén till att baka pizzor för att sedan frysas. Efter drygt fem år av planering påbörjades i våras bygget av pizzafabriken, som ska ske i flera etapper under en treårsperiod, och som i slutändan ska producera 8 000 pizzor om dagen.

– Under de fem år som vi sålt fryspi...
Vill du få åtkomst till allt?
Prova 30 dagar för 0 kr.
Inga bindningstider eller kortuppgifter krävs.
Prova nu
Köp en prenumeration
Utforska våra prenumerationslösningar och välj den som passar dina behov.
Välj din prenumeration
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079