23948sdkhjf

Boarps gård tecknar avtal med ICA

Boarps gård ska leverera Slaktarkorv till ICA-butiker i hela landet.
Varumärket Slaktarkorv har inte funnits mer än ett år, men redan har Boarps gård skrivit centralavtal med ICA. Det är mycket snabbt marscherat för ett litet halländskt företag och ett helt nytt varumärke, enligt ett pressmeddelande.

Fyrdubblad försäljning
Ett centralavtal innebär att ca 1325 ICA-butiker i landet på ett enkelt sätt kan förse sina kunder med Slaktarkorv, en korv som branschen trodde var otänkbar, en korv som är gjord på hela grisen. Nu när hela Sverige kan köpa Slaktarkorv och företaget räknar med att fyrdubbla försäljningen på ett år.

Ovanligt snabb framgång
Det har gått rekordsnabbt för det lilla halländska företaget att nå ut med sina produkter. En framgångsfaktor som starkt bidragit till att Slaktarkorv så snabbt hamnat i butiker från Malmö till Göteborg samt i Stockholmsområdet är att företaget med egen personal, som brinner för Slaktarkorvsprodukterna, grillat och butiksdemat vid ca 300 tillfällen sedan lanseringen.

Ett centralavtal med ICA innebär att Slaktarkorv kan köpas, grillas och ätas i hela Sverige. Avtalet med ICA tecknades bara 50 veckor efter att Slaktarkorv lanserades i Åsa och Per Karlssons lokala handlares Matöppet-butik.

– Visst har det gått snabbt, men vi har jobbat mycket för det, vi har gått upp en timme tidigare och jobbat en timme längre, säger Per Karlsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094