23948sdkhjf

Bra Mat Hemma i samarbete med GI-kassen

Kostexperten Ola Lauritzson lanserar GI-kassen tillsammans med Bra Mat Hemma.
Efterfrågan på färdiga matkassar, med recept och livsmedel som levereras direkt hem till dörren, fortsätter att öka. Kostexperten Ola Lauritzson lanserar GI-kassen, en matkasse som vänder sig till personer som vill äta lyxigt och lite hälsosammare på samma gång.

- Under snart tio år har jag tipsat personer om recept på nyttiga luncher och middagar, inte minst genom mina böcker och på nätet. De senaste åren har allt fler frågat när det är dags för mig att lansera en egen matkasse. Nu är det äntligen dags, om två veckor börjar vi med de första leveranserna i Stockholmsområdet, Karlstad och Örebro, säger Ola Lauritzson i ett pressmeddelande.

Produceras i samarbete med Bra Mat Hemma
GI-kassen produceras i samarbete med matkasseföretaget Bra Mat Hemma som började leverera matkassar redan 2010.

- Vi har hittills haft fokus på leveranser i Värmland och Närke. Mycket av maten kommer också från bönder och gårdar i vår region. Samarbetet med GI-kassen innebär att vi expanderar vårt leveransområde, säger Karin Edner, VD på Bra Mat Hemma.

Kombination av matglädje med hälsotänk
GI-kassen är en premiumkasse som vänder sig till personer som vill kombinera matglädje med hälsotänk. Alla recept är näringsberäknade och ska gå snabbt att tillaga.

- Det viktigaste för mig är att maten ska vara riktigt god – och passa hela familjen. Är maten inte god så spelar det inte någon roll hur nyttig den är. Och det fina är att det går att kombinera. Vi använder lokalproducerat kött som styckas efter våra önskemål. Fisk och grönsaker är färska och säsongsanpassade. Dessutom är alla råvaror uppmätta och anpassade efter recepten – till och med kryddorna levereras exakt efter receptangivelserna. Självklart har alla recepten ett lågt GI, säger Ola Lauritzson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094