23948sdkhjf

Gotlandsknäcke tecknar samarbetsavtal med Gården Direkt

Gotlandsknäcke och Gården Direkt tecknar samarbetsavtal.
Det nystartade bageriet Gotlandsknäcke AB på norra Gotland tecknar inleder samarbete med Gården Direkt. Genom ett samarbetsavtal med Gården Direkt AB, Stockholmsregionens ledande grossist för småskaliga matproducenter, får konsumenter i Stockholm – Uppsala tillgång till Gotlandsknäckes premiumprodukter, som distribueras genom Gården Direkts unika distributions- och försäljningskanaler.

gemensamma marknadsaktiviteter
Ambitionen är att med gemensamma marknadsaktiviteter öka Gotlandsknäckes volym och försäljning av sina premiumprodukter till butiker och restauranger i Stockholm och Uppsala.

Ledande grossist i regionen
Gården Direkt är regionens ledande grossist för småskaliga matproducenter som vill sälja sina unika, smakfulla, högkvalitativa premiumvaror till butiker och restauranger i Stockholm och Mälardalen. Gården Direkts starka varumärke innebär en komplett distributionslösning där över 150 kunder varje vecka får sitt urval från drygt 30 hängivna matproducenter från hela Sverige.

Snabbväxande företag
Gården Direkt är ett snabbväxande företag med familjekaraktär, där man brinner för idén att bra mat, med tydligt ursprung, producerat av människor för människor, med smak, kvalitet och riktiga råvaror, enkelt ska bli tillgängliga för konsumenter.

- Vårt goda samarbete med ICA-handlarna och nära relationer med Axfood och Coop ger våra samarbetspartners en fullskalig logistik- och försäljningslösning. Vårt motto ”en beställning - en leverans – en faktura” omfattar logistik, försäljning, marknadsföring. Vi har också i samarbetsavtalen krav på kvalitet, ursprung, spårbarhet och andra viktiga faktorer för konsumenterna och våra kunder. Säger Leif Mankowitz, VD för Gården Direkt AB.

Viktigt för Gotlandsknäckes tillväxt
Gotlandsknäcke AB är ett nystartat bageri i Fårösund på norra Gotland. Ambitionen är att tillsammans med Gården Direkt AB täcka Stockholm och Uppsala.

- Genom att vi väljer att samarbeta på det här sättet med Gården Direkt får vi automatiskt en större del av företagets resurser för marknadsbearbetning, logistik och försäljning, vilket är mycket viktigt för oss och vår verksamhets tillväxt. Säger bolagets grundare Christer Andersson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078