23948sdkhjf

Fontana sponsrar Matbloggspriset

Fontana satsar på bakning och sponsrar Matbloggspriset.
Fontana Food ska sponsra Matbloggspriset. Kategorin, som Fontana valt för sponsringen, är Bästa bak- och dessertblogg. Kopplingen är perfekt då Fontana under hösten lanserar en ny olivolja som lämpar sig extra bra till bröd och bakning. Som sponsor hoppas Fontana kunna ta fram receptbroschyrer och matlagningsfilmer med vinnaren i kategorin.

Marknadsfört sig i digitala medier
Fontana har redan under flera år arbetat med bloggare, klassiskt PR mixat med sociala medier. Genom Fontanas kampanjer har bloggare synts både i butiksmaterial samt på Internet. Därför är det nu naturligt för Fontana att sponsra Matbloggspriset .

– Matbloggspriset är en av Sveriges största mathändelser. Priset drivs av entusiasm och kärlek till matlagning - precis som Fontana, säger Max Collin, PR och grafisk formgivare på Fontana i ett pressmeddelande.

– Fontana känns som en naturlig sponsor då de har regelbunden aktivitet i sociala medier, intresse för bloggare sedan lång tid, samt att de redan förra året sponsrade matbloggspriset med produkter säger Kinna Jonsson, PR och Marknadsansvarig.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078