23948sdkhjf

Starbucks expanderar i Sverige

Starbucks och SSP öppnar den sjätte Starbucksbutiken i Sverige.
Starbucks fortsätter sin expansion i Sverige och öppnar sin sjätte butik. Den nya butiken ligger på Stockholms Centralstation och blir därmed den första Starbucks att öppna i centrala Stockholm.

- Starbucks är ett varumärke som är igenkänt över hela världen, och vi är väldigt stolta över att ha det i SSPs varumärkesportfölj. Starbucks är oerhört populärt i Sverige och det gläder oss att fler kaffeälskare nu kommer att få uppleva den så kallade, “ Starbucks Experience”, säger Lars Edengréen, vd på SSP Sweden i ett pressmeddelande.

Sex butiker på tre år
Starbucks första butik i Sverige öppnades år 2010 på Arlanda flygplats av SSP Sweden. Enligt Lars Edengréen har varumärket sedan dess blivit en stor favorit bland svenskar.

- Vi är glada över att kunna stärka relationen med SSP genom att öppna en Starbucks på Stockholms Centralstation. I SSP har vi lyckats hitta en partner som delar samma värderingar och ambitioner som vi på Starbucks, och genom att öppna en Starbucksbutik i Nordens största resecenter hoppas vi växa vår affärsverksamhet bland resenärer tillsammans med en bra affärspartner, säger Arjan Oudejans, director of licensed stores EMEA.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094