23948sdkhjf

Vätternpotatis tar hem order

Vätternpotatis ska leverera potatismos till cateringfirman Mat vid Siljan som serverar under Vasaloppet.
För andra året i rad har Vätternpotatis fått förtroendet att leverera potatismos till cateringfirman Mat vid Siljan, som under Vasaloppet kommer att servera mat till över 20 000 hungriga Vasaloppsåkare.
Under förra Vasaloppsveckan serverade cateringföretaget Mat vid Siljan närmare 22 000 portioner mat till hungriga skidåkare.

– Vasaloppsåkare är hungriga gäster och vi serverar väldigt mycket mat på kort tid och vill inte tumma på smak och kvalité. Förra Vasaloppet sparade vi tid och såg till att de svultna skidåkarna fick god och varm mat att mätta sig med. Därför är Vätternpotatis ett självklart val för oss, berättar Karl-Magnus, som ansvarar för Mat vid Siljans cateringverksamhet under Vasaloppet i ett pressmeddelande.

– Det är kul att Vasaloppsåkarna uppskattar vårt potatismos. Våra noga utvalda odlare och vår kunniga kökspersonal i kombination med modern teknik och smarta förpackningar gör att Vätternpotatis ligger i tiden, säger Johan Krantz försäljnings- och marknadschef Ole Flensted AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078