23948sdkhjf

Goodstore expanderar

Goodstore expanderar och öppnar ny butik.
Efter sex framgångsrika år vid Nytorget på Södermalm, slår nu familjeägda matbutiken Goodstore upp portarna till en ny butik i Hornstull.

- Vi märker att intresset och efterfrågan på ekologisk och vegetarisk mat ständigt ökar, därför känns det väldigt roligt och spännande att få erbjuda stockholmarna en till butik av samma efterfrågade koncept. Hornstull känns som ett självklart och naturligt läge där det händer mycket spännande just nu, säger butiksansvarig och delägare Daniel Colliander i ett pressmeddelande.

Bedriver även försäljning online
Sedan vintern 2006 har familjen Ström drivit den ekologiska och vegetariska livsmedelsbutiken Goodstore. Avsaknaden av denna typ av matbutik gjorde att familjen tog saken i egna händer och öppnade en butik med konceptet att samla ekologiska och vegetariska livsmedel under ett och samma tak. För att öka tillgängligheten bedriver Goodstore även näthandel som riktar sig till kunder runt om i hela landet.

- Visionen har alltid varit att med butikens närvaro inspirera och bidra till en grönare livsstil som är skonsam och hållbar för människor, djur, natur och som speglar våra egna värderingar, säger Daniel Colliander

I den nya, något större butiken, hoppas Goodstore kunna erbjuda ett ännu bredare sortiment med fler gluten-, mjölk- och äggfria alternativ.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065