23948sdkhjf

Menigo i samarbete med Årets Kock

Menigo i nytt samarbete med Föreningen Årets Kock
Menigo och Föreningen Årets Kock har inlett ett unikt samarbete. Som enda helhetsleverantör inom mat och dryck sponsrar Menigo föreningen som just nu utgörs av 25 vinnare från tävlingen Årets Kock.

- Vi ser oändliga möjligheter i samarbetet med Sveriges bästa kockar, säger Oscar Uhrström, affärsområdeschef Färskvaror på Menigo i ett pressmeddelande. Dessa kockar har en samlad erfarenhet som är oslagbar och har kanske bättre än några andra, koll på vad som efterfrågas på marknaden. Vi ser fram emot ett utbyte där vi får ta del av deras kompetens och kockarna i sin tur får möjlighet att påverka utvecklingen inom färskvaror och i förlängningen erbjudandet till restauranger och krogar.

Utveckling av färskvarusortimentet
Samarbetet kommer främst att innebära en rad olika aktiviteter med föreningen där medlemmarna är delaktiga i workshops, produktutveckling och agerar bollplank. Menigo satsar hårt på färskvaror och samarbetet kommer att ske med fokus på utveckling av färskvarusortimentet där kockarnas erfarenhet och kompetens kommer att bidra stort.

- Vi på Föreningen Årets Kock är mycket glada för samarbetet med Menigo och möjligheten att att få vara med och utveckla färskvarussegmentet, säger Hanna Halpern Vd för Årets Kock och Restaurangakademien. Menigo är ett mycket ambitiöst och energiskt företag i framkant som passar föreningen jättebra.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.266