23948sdkhjf

AAK och Premier Foods ingår samarbete

AAK och Premier Foods ingår ett exklusivt treårigt samarbete för produktutveckling.
AarhusKarlshamn (AAK UK) har valts ut av Premier Foods, en av Storbritanniens största livsmedelsproducenter, att vara dess exklusiva långsiktiga samarbetspartner för produktutveckling av vegetabiliska oljor och fetter under de kommande tre åren. Samarbetet är ett resultat av Premier Foods ”Invest to Grow-program” som stärker och utvecklar relationerna med viktiga leverantörer.

AAK och Premier Foods har arbetat tillsammans i över 20 år. Detta exklusiva samarbete kommer möjliggöra nya utvecklingsmöjligheter och bidra till att skapa nästa generations innovationer, idéer och teknologier för konsumenten.

- Innovation är nödvändigt för livsmedelsindustrin om den ska fortsätta producera näringsrik och prisvärd mat för en växande befolkning på en mycket konkurrensutsatt marknad. Hälsa, hållbarhet och kostnadseffektivitet är viktiga faktorer. Vi tror att dessa bäst kan uppnås genom ett nära samarbete mellan leverantör och kund. Vi är därför mycket glada över detta spännande samarbete med Premier Foods, säger Martin Craven, Managing Director, AAK UK in ett pressmeddelande.

- Vi behöver de bästa leverantörerna för att nå vår vision om att vara ”The Best in British Food”. Långsiktiga samarbeten är ett utmärkt sätt att säkra fortsatt innovation som gynnar våra varumärken. Vi ser fram emot att arbeta med AAK, vars tekniska kunnande är av högsta möjliga kvalitet och vars produkter och teknologier återfinns i livsmedel runt om i världen, säger Mark Hughes, Group Procurement Director, Premier Foods.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063