23948sdkhjf

Nespresso i Malmö blev Årets butik

Nespresso i Malmö tog hem titeln "Årets butik".
Den 7 november delades priset för Årets butik ut av Malmö Citysamverkan. Nespresso Boutique Malmö blev utnämnd till stolt vinnare och kan nu titulera sig som Årets butik i Malmö, enligt ett pressmeddelande.

– Det är mycket roligt att få ta emot en utmärkelse som denna. Vi är stolta över Nespresso som företag men framförallt över våra anställda som dagligen gör ett fantastiskt jobb i butiken med att bemöta våra kunder på bästa sätt samtidigt som de är måna om detaljerna i butiken, säger Andréanne Silén, Country Manager, Nespresso Sverige.

Upplevelse av högsta kvalitet
Sedan Nespresso öppnade sin exklusiva boutique i Malmö 2012 har man arbetat med att erbjuda sina kunder ett bemötande och en upplevelse av högsta kvalitet. Något som även juryn lyfter i sin motivering.

Juryns motivering lyder:
”Denna butik skapar en wow-känsla såväl utanför som inuti lokalen. Den inspirerande exponeringen tilltalar alla sinnen och är nästan förtrollande. Det som gör denna butik till vår vinnare är dock de små detaljerna. Från den personliga servicen där man som kund verkligen känner sig sedd och välkommen, till personalens passion för produkterna de säljer. Vi inspireras av det lokala engagemang som visas, passionen för området som butiken ligger i och viljan att samarbeta med andra butiker.”
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095