23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

KRAV-märkt Värdshusknäcke från Roslagsbröd i samarbete med Fredrik Eriksson

KRAV-märkt Värdshusknäcke från Roslagsbröd i samarbete med Fredrik Eriksson: Ny design och ännu mer rågsmak.

År 2008 lanserade Roslagsbröd tillsammans med Fredrik Eriksson på Långbro Värdshus ett ekologiskt och KRAV-märkt knäckebröd ”Värdshusknäcke”. De runda kakorna är tunna, knapriga och med mycket smak av råg. Rågen kommer huvudsakligen från gårdar i Mälardalen och mals på Strängnäs Valskvarn, enligt ett pressmeddelande.

Förnya omslaget

För att ytterligare lyfta fram den goda rågsmaken används numera det grova rågmjölet även som doftmjöl vid bakningen. Samtidigt ville vi förnya omslaget. Framhålla produktnamnet, ändra i texten och byta typsnitt.

Positivt samarbete

Både Robert Saberski och Fredrik Eriksson driver små företag. Kulinarisk kunskap på toppnivå och gammal svensk bagartradition i skön förening. Samarbetet har varit mycket positivt och kunder över hela landet har upptäckt och tycker om det goda brödet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078