23948sdkhjf

Succésiffror för Bonjours Bullogram

Under oktober månad, då Bonjours kanelbullar fick rosa pärlsocker för att uppmärksamma Rosa Bandet, slog bullogram-tjänsten försäljningsrekord.
För andra året i rad gav Bonjour sina kanelbullar rosa pärlsocker under oktober månad för att uppmärksamma Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Nu står det klart att Bullogram, tjänsten som låter svenskar sms:a kanelbullar till varandra, resulterade i succésiffror. Med 8000 kunders hjälp har tjänsten bidragit till det nya försäljningsrekordet 5,4 miljoner bullar.

Kanelbulle i mobilen
Den nya tjänsten gjorde det möjligt att skicka en kanelbulle till någon via mobiltelefon. Mottagaren fick ett sms och kunde hämta ut sin kanelbulle på valfri Pressbyrån i hela landet. För varje skickat Bullogram skänktes tio kronor till Rosa Bandet.

– Bullogramet har sålt väldigt bra och att Pressbyråns älskade kanelbullar under en tid har hjälpt till att bidra till något större ses som något positivt bland våra kunder och medarbetare. Vi tycker att Bonjours kampanjidé med rosa socker och "Bullogram" är kreativ och nytänkande vilket passar bra med det Pressbyrån står för, säger Linda Jacobsson, produktchef på Reitan Servicehandel, i en kommentar.

Närmare 8000 personer runt om i Sverige valde att skicka ett Bullogram. Tillsammans har alla Bullogramköpare därmed bidragit med 80 000 kronor till Rosa bandet.

Om VAASAN
VAASAN Sverige AB ingår i den internationella bagerikoncernen VAASAN Group med säte i Finland. Vaasan Sverige AB, med huvudkontor i Stockholm, arbetar under varumärkena Bonjour samt Finn Crisp.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078