23948sdkhjf

Wolf Blass utsedd till International Winemaker of the Year 2013

Wolf Blass toppar ett fantastiskt år med att erövra titeln ’International Winemaker of the Year’ på 2013 International Wine and Spirits Competition.
Australiska vinproducenten Wolf Blass har vunnit den åtråvärda titeln International Winemaker of the Year på 2013 International Wine and Spirits Competition i London. Det är tredje gången som Wolf Blass har vunnit denna kritikerrosade utmärkelse, första gången var 1992 följt av 2002.

- Det här är en fantastisk belöning och ett erkännande av det engagemang och hårda arbete våra vinmakare och vingårdsteam har lagt ner för att göra exceptionella kvalitetsviner och jag är oerhört stolt över dem, säger Christ Hatcher, Wolf Blass Chefsvinmakare.

Om Wolf Blass
Wolf Blass etablerades i Barossa Valley, Australien 1966 och har vuxit från ett blygsamt plåtskjul till ett av världens mest framgångsrika och prisbelönta vinvarumärken. Som mottagare av mer är 3 000 medaljer och internationella troféer är Wolf Blass viner ett uttryck för passionen att ständigt sträva efter att producera viner av högsta kvalitet med karaktär och kontinuitet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078