23948sdkhjf

DelMat nyanställer

DelMat har haft en stark tillväxt det senaste året och nu anställer företaget personal.
DelMat har haft en stark tillväxt det senaste året. Senaste bokslutet för oktober visar den högsta ackumulerade omsättningen i DelMats historia med 32,6 msek. Tack vare ett antal nya kunder och en bra utveckling bland flera av de befintliga kunderna, beräknas omsättningen under 2013 uppgå till närmare 40 msek och ha tillväxt med ca 40%.

Uppstickare i dagligvaruhandelns frysdiskar
I dagligvaruhandelskedjornas frysdiskar runt om i landet finns numera ett större utbud av mellanmålspizzor då Billys och Smarrig (DelMats eget varumärke) även fått sällskap av kedjornas egna pizzor som DelMat tillverkar.

- Att dessa stora kunder efterfrågat och gett DelMat förtroende att tillverka deras pizzor tar vi som erkännande, säger produktchef Mattias Nylén som utvecklat sortimentet till de nationella kunderna i ett pressmeddelande.

Nyanställer
I takt med att DelMat växer behövs nya medarbetare med olika kompetenser till olika befattningar på DelMat, då 2-skift budgeteras för hela kommande året.

Hälleforspizzor säljs i mer än 30 länder
Att Hälleforspizzor finns över hela landet är ingen nyhet, inte heller att de konsumeras i över 30 länder, fast då med andra varumärken än exempelvis Smarrig.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063