23948sdkhjf

Francks Kylindustri förvärvar Bema Elautomatik

Genom köpet blir Francks Kylindustri ännu starkare inom industriprocesskyla.
Francks Kylindustri Sweden AB förvärvar aktiemajoriteten i Bema Elautomatik AB i Mölndal.

– Detta är ett första steg i en process där vi på sikt vill leverera ett helhetskoncept inom industriprocesskyla. Genom att Bema Elautomatik redan arbetar med flera av våra industrikunder kan vi tillsammans utvecklas och bli ännu starkare, säger Marknadsansvarige Peter Franck, i ett pressmeddelande.

Ökad kompetens
Francks Kylindustri är specialiserat på industriell och kommersiell kyla med naturliga köldmedia och värmepumpsanläggningar. Bolaget är det största privatägda kylföretaget i Sverige med rikstäckande verksamhet som omfattar hela kedjan från projektering till installation och service av kyl- och värmepumpanläggningar för exempelvis butiker, storkök, restauranger, lager, isrinkar och industri.

– Vi startar samarbetet från och med 1 januari 2014, säger Peter Franck. Francks vill stärka vår helhetskompetens inom industriprocesskyla och utvecklar därför verksamheten genom styrapplikationer för detta område. Under många år har Bema Elautomatik varit underleverantör till Francks Kylindustri och de anställda ser samgåendet som en trygg och långsiktigt bra lösning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203